Prikazovanje 1–12 od 94 rezultatov

Pokaži stranski meni
Poročna obleka Goga/Syybill
Zapri

Poročna obleka Goga/Syybill

Izposoja: 990.00 495.00€
Obleka je v celoti prikrita z čipko, zgornji del je delno odprt in pri vratu zaprt. Čipka je zelo lepo dovršena in daje prav poseben poročni videz.ima vlečko in se zapira na zadrgo in okrasne gumbke.
-64%
Poročna obleka Anela
Zapri

Poročna obleka Anela

Cena: 2,450.00 890.00
Oblekca v celoti iz organze in satena, dodatek čipke
Poročna obleka Mundo
Zapri

Poročna obleka Mundo

Izposoja: 590.00 490.00€
Obleka je narejena iz šifona in čipke. Zaprta je do vratu in lepo okrašena z čipko. Pod prsmi ima pas, ki je okrašen z kristalčki in perlicami. Po celotnem spodnjem delu je čipka , ki sega vse do konca obleke, kjer se nahaja še bolj gosta čipka. Obleka se zapira na okradne gumbke in zadrgo.obleka ima vlečko.
Poročna obleka Miele
Zapri

Poročna obleka Miele

Izposoja: 590.00 472.00€
Obleka je zelo razkošna, spodnji del obleke prekrit volančki, pas je narejen iz kristalov, zgornji del pa je naguban in zelo bogat, predel oprsja je srčaste oblike. Obleka je brez naramnic, ima vlečko in se zapira na korzet
Poročna obleka Elberet
Zapri

Poročna obleka Elberet

Izposoja: 690.00 449.00€
Obleka je v celoti prikrita z čipko. Obleka je zaprta do predela vratu, v pasu ima kroj korzeta. Čipka je zelo lepo dovršena po vsej obleki in daje veličasten videz.Zapira se na gumbe in zadrgo. Ima vlečko.
Poročna obleka AdaCapri
Zapri

Obleka za birmo AdaCapri

Izposoja: 950.00 475.00€
Obleka je v celoti narejena iz čipke.Odzadaj je dolga odspredaj je kratka. Zapira se na zadrgo in pod prsmi ima pas, ki je dodelan s kristali in perlicami. Obleka nima naramnic.
Poročna obleka Parana
Zapri

Poročna obleka Parana

Izposoja: 490.00 420.00€
Obleka je iz organze in odspodaj satena in tila. V zgornjem dela vse do pasu je prikrita z čipko. Ima pas in naramnice, ki so narejene iz tila ter čipke.obleka ima minimalno vlečko in se zapira na zadrgo.
Poročna obleka Irene1
Zapri

Poročna obleka Irene1

Izposoja: 580.00 520.00€
Obleka je narejena iz satena in tila. Zgornji del je naguban in ima pas iz satena. Spodnji del je okrašen z čipko z kristalčki. Zapira se na korzet in zadrgo ob strani,ima vlečko. Obleka nima naramnic.
-41%
Poročna obleka Grazia
Zapri

Poročna obleka Grazia

Cena: 1,350.00 790.00
Obleka je zelo veličastna in okrašena.Narejena je iz satena in čipke.Čipka se nahaja po celotni obleki.Obleka je zaprta do vratu z tilom in čipko.Ima stopnice po celotni obleki, ki so do konca obleke. Narejena je iz več plasti čipke. Na čipko so sešite bele perlice in kristali.Obleka ima lepo okrašeno vlečko in se zapira na zadrgo in okrasne gumbke.
Poročna obleka Galaksiya
Zapri

Poročna obleka Galaksiya

Izposoja: 550.00 440.00€
Obleka je iz tila in satena. Odspodnji del obleke je čipkast, preko jo prekriva til, ki je okrašen z čipko. Zgornji del je asimetrično nabran z tilom in je brez naramnic. Obleka je narejena na korzet in ima čipkasto vlečko.
Poročna obleka Elodie
Zapri

Poročna obleka Elodie

Izposoja: 490.00 450.00€
Obleka je narejena iz tila in čipke,zgornji del je bogato okrašen z čipko. Zgornji del se ločuje od spodnjega z satenastim pasom z pentljo. Ima naramnice iz tila, ki jih krasi čipka. Spodnji del jhe prav tako okrašen z čipko in kristalčki. Zapria se na zadrgo. Nizko zapiranje obleke in ima vlečko.
Poročna obleka Diana1
Zapri

Poročna obleka Diana1

Izposoja: 550.00 490.00€
Obleka je iz tila in poročnega satena. Od prsi dalje ima rahlo nabran til, ki sega vse do konca obleke. Ima ročno narejeno rožico v levem bočnem delu, ki jo krasijo mičkena peresa. Roža je narejena iz organze in tila. Obleka nima naramnic in se zapira na korzet in nima vlečke.