Goga svetuje

Pomerjanje s stilistko

Vaš poročni dan se bliža s svetlobno hitrostjo vi pa ne veste ali bi si poročno obleko izposodili ali bi jo kupili, tukaj pa nastopimo mi, ki vam bomo vašo izbiro olajšali. Vsaka nevesta ve, da je popolna obleka najbolj pomembna komponenta poročnega dne. Vsaka bodoča nevesta se zaveda, da je poleg same poroke obleka tista, ki naredi dan sanjski.

Veliko je vprašanj preden se odločimo ali bomo obleko kupili ali si jo bomo izposodili, dovolite nam, da vam podrobneje predstavimo izposojo obleke. Če si želite prihraniti denar in ga kasneje raje porabiti za druge nujno potrebne stvari pri poroki, je izposoja oblek prav za vas. Večinoma nevest ima mnogo zmotnih prepričanj o izposoji oblek ena izmed njih je gotovo, da obleke ni mogoče prilagoditi vaši postavi.

V naši poročni obleki vam ponujamo pomerjanje obleke s našimi stilisti, to po navadi traja od 1-2 ur, za katerega pa boste odšteli samo 10€ brez omejitve pri številu pomiritev. Pomembno je da si svoj termin predhodno rezervirate na telefonsko številko 041-282-353. Če sanjate o dizajnerskih oblekah, si boste le te lahko izposodili za razumljivo ceno.