Prikazovanje 1–24 od 40 rezultatov

Pokaži stranski meni
Zapri

Modra preproga

Izposoja: 95.00€
Želite dekoracijo na slavju popolno, vendar ne želite vsega kupovati? Izposoja je odlična rešitev. Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: umetna vlakna - poliester - PES Velikost: 10m x 2m Barva: modra-kraljevska Posebnosti: Preproga je primerna za matični ali cerkveni obred na prostem. V ceno je vključeno čiščenje in sušenje preproge. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Svečnik beli veliki

Izposoja: 49.90€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomore tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: kovina Velikost: višina 80 cm x širina 60 cm Barva: bela Posebnosti: Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Na vašo željo vam priložimo tudi sveče. Dvignete jih lahko v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Steklena vaza okrogla

Izposoja: 4.50€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomore tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: steklo Velikost: višina 7cm x širina 30cm Barva: prozorna Posebnosti: Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete jih lahko v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Prevleke za stol

Izposoja: 3.10€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomore tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: svetlikajoče belo satenasto blago Velikost: 150cm x 100cm (dvojne širine). Barva: bela Posebnosti: Prevleka iz satena je univerzalne velikosti in paše na različne stole. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete jih lahko v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Srček dekoriran veliki

Izposoja: 130.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomore tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, dekorirana srca, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: les, papir Velikost: 1,20 m Barva: različna Posebnosti: Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Na vašo željo vam dekoriramo srce. Dvignete jih lahko v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Svečnik stekleni veliki

Izposoja: 1.50€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: steklo Šifra artikla: Velikost: 8cm x 5cm Barva: Posebnosti: Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Na vašo željo vam priložimo tudi sveče za te svečnike. Izberete lahko tudi barvo sveč (pearl bela, navadna bela, zelena, modra, oranžna, rdeča, rumena, črna). Cena ene sveče je 0,71€, saj te sveče ne tečejo. Lahko jih dvignete osebno v naši agenciji ali jih pošljemo z pošto. Dvignete jih lahko v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Svečnik stekleni mali

Izposoja: 1.50€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: steklo Šifra artikla: Velikost: 8cm x 5cm Barva: Posebnosti: Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Na vašo željo vam priložimo tudi čajne sveče za te svečnike. Cena ene sveče je 0,20€.Lahko jih dvignete osebno v naši agenciji ali jih pošljemo z pošto. Dvignete jih lahko v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Barska miza

Izposoja: 20.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: belo satenasto blago Velikost: Barva: bela. Posebnosti: Prevleke so univerzalne velikosti in pašejo na različne barske mize. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Lahko jih dvignete osebno v naši agenciji ali jih pošljemo z pošto. Dvignete jih lahko v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Kovinski svečnik

Izposoja: 30.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: kovinski Velikost: 60 cm Barva: srebrna Posebnosti: Svečnik je primeren za slavja, na njega lahko dekoriramo cvetlično kuglo, sveče. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Dodatek cvetlične kugle, svečke je doplačilo. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Pravokotni podstavek s petimi vazami

Izposoja: 15.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, stoli, svečniki, vaze, pladnji, podstavki za cvetlične dekoracije, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: kovina Velikost: 45 cm Barva: srebrni Posebnosti: Kovinski podstavek je primeren za slavja, na njega lahko dekoriramo cvetlično kuglo, sveče. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Dodatek cvetlične kugle, svečke je doplačilo. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Šampanjec kozarec

Izposoja: 1.50€
Šampanjec kozarec je primeren za pogostitev na domu, pred cerkvijo, pred matičnem in na samem slavju, ko želimo nazdraviti s penino. Je na peclju, lepo oblikovan in steklen. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: steklo Velikost: 15 cm x 5 cm Barva: prozorna Posebnosti: Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Dodatek pijač penine je doplačilo. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Kovinski pravokotnik-podstavek

Izposoja: 15.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, stoli, svečniki, vaze, pladnji, podstavki za cvetlične dekoracije, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: kovina Velikost: 45 cm Barva: srebrni Posebnosti: Kovinski podstavek je primeren za slavja, na njega lahko dekoriramo cvetlično kuglo, sveče. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Dodatek cvetlične kugle, svečke je doplačilo. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Kovinski ovalni podstavek

Izposoja: 15.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, stoli, svečniki, vaze, pladnji, podstavki za cvetlične dekoracije, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: kovina Velikost: 50 cm Barva: srebrni Posebnosti: Kovinski podstavek je primeren za slavja, na njega lahko dekoriramo cvetlično kuglo, sveče. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Dodatek cvetlične kugle, svečke je doplačilo. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Kovinski podstavek elipsa

Izposoja: 15.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, stoli, svečniki, vaze, pladnji, podstavki za cvetlične dekoracije, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: kovina Velikost: 40 cm Barva: srebrni Posebnosti: Kovinski podstavek je primeren za slavja, na njega lahko dekoriramo cvetlično kuglo, sveče. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Dodatek cvetlične kugle, svečke je doplačilo. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Lesene številke za mizo

Izposoja: 2.50€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, oštevilčenja miz, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Dekorativne številke uporabljamo za oštevilčenje miz, da gostje lažje in hitreje najdejo svoj sedež. Material: les Velikost: 25 cm Barva: naravna rjava. Posebnosti: Na vašo željo se artikel lahko dekorira, pri tem se cena spremeni. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Laterna srebrna

Izposoja: 15.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, stoli, svečniki, lanterne, vaze, pladnji, podstavki za cvetlične dekoracije, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: les, kovina Velikost: 45 cm x 30 cm x 50 cm Barva: srebrni Posebnosti: Lanterna je primerna za slavja, lahko dekoriramo cvetlično kuglo, sveče. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Dodatek cvetlične kugle, svečke je doplačilo. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Leseni pano

Izposoja: 30.00€
Dekoracija odzunaj ali odznotraj je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, oštevilčenja miz, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: les Velikost: 1,5 m  x 1 m Barva: pano - naravna rjava, napis - bel. Posebnosti: Na vašo željo se artikel lahko dekorira, pri tem se cena spremeni. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Lesen srček dekoriran

Izposoja: 50.00€
Dekoracija odzunaj ali odznotraj je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, oštevilčenja miz, vaze, panoji, različne prevleke, dekorirana srca in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: les Velikost: 1 m  x 50cm Barva: bela Posebnosti: Na vašo željo se artikel lahko dekorira, pri tem se cena spremeni. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Lesen napis Mr&Mrs

Izposoja: 15.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, stoli, svečniki, vaze, martini kozarci, pladnji, podstavki za cvetlične dekoracije, panoji, napisi, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: les Velikost: 15 - 30 cm Barva: bela Posebnosti: Napis MR. in MRS:  je primeren za glavno mizo mladoporočencev. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.  
Zapri

Ogledalo-kvadrat

Izposoja: 10.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, stoli, svečniki, vaze, martini kozarci, ogledala, pladnji, podstavki za cvetlične dekoracije, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: steklo Velikost: 30 cm x 30 c Barva: prozorna Posebnosti: Ogledalo je primeren za slavja, na njega lahko dekoriramo cvetlično kuglo, cvetje, sveče, vazice. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Dodatek cvetlične kugla, cvetje, vazica, svečke  so doplačilo. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Rekviziti za photobooth

Izposoja: 15.00€
Photobooth je namenjen izključno za zabavo hkrati pa ostane mladoporočencem lep spomin. Postavimo pred vhodom v dvorano ali naredimo kotiček za slikanje. Na razpolago imamo veliko rekvizitov s katerimi se lahko slikate. Vsak rekvizit je nameščen na  svoji palčki. Na razpolago 30 primerov. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: les, karton Velikost: različna Barva: različna Posebnosti: Rekvizite dobite v steklenih posodicah, ki so dekorirane. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.  
Zapri

Steklena pravokotna visoka vaza

Izposoja: 25.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: steklo Velikost: 10 cm x 40 cm Barva: prozorna Posebnosti: Steklena vazica je narejena za en cvet ali manjše število rožic. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadalne informacije. Lahko jih dvignete osebno v naši agenciji ali jih pošljemo z pošto. Dvignete jih lahko v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Stojalo velika karta za sedežni red

Izposoja: 110.00€
Velika karta za protokolno posedanje vseh povabljen, izključno z mladoporočenci, ansambli, fotografi, DJ, organizatorji, animatorji... na vaši poroki. Postavimo jo pred vhodom v dvorano, kjer se povabljeni poiščejo preden vstopijo v prostor za slavje. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: les, kovina, karton Velikost: 70 - 50 cm Barva: različna, odvisno od rdeče niti poroke Posebnosti: Tabla vsebuje belo leseno stojalo, okvir v katerega je vpet karton s imeni, oštevilčenimi mizami in dekorjem. V to ceno je zajeto oblikovanje in sam tisk. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Steklena visoka okrogla vaza

Izposoja: 25.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: steklo Velikost: 10 cm x 40 cm Barva: prozorna Posebnosti: Steklena vazica je narejena za en cvet ali manjše število rožic. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Lahko jih dvignete osebno v naši agenciji ali jih pošljemo z pošto. Dvignete jih lahko v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.