Prikaz vseh 4 rezultatov

Pokaži stranski meni
Zapri

Zahvala modra čipka izsek prstana

Cena: 4.50
Poročne zahvale oz. zahvalna pisma niso le lepa gesta, ampak tudi lep spomin, ki ga lahko podarite vašim svatom. So izjemno lep zaključek vaše poroke, oblikovana pa so lahko v stilu z vabili. Zahvale so opremljene s poročnimi fotografijami. Material: bel karton, moder karton, modra prstana - izsek Velikost: 17cm x 13,5 cm Barva: bela, modra. Posebnosti: Pri teh zahvalah je priložena bela kuverta. V zahvalo lahko vstavite 1 poročno fotografijo. Priporočamo, da se pred nakupom dogovorite z vašim fotografom o velikosti fotografije. Cena zahvale je brez fotografije. Napis imen na zahvali (ročni ali tiskani) je z doplačilom. Pri naročilu imena pripišite v opombe. Cena zahval je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikate  ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Zahvala inbosing orhideja

Cena: 4.50
Poročne zahvale oz. zahvalna pisma niso le lepa gesta, ampak tudi lep spomin, ki ga lahko podarite vašim svatom. So izjemno lep zaključek vaše poroke, oblikovana pa so lahko v stilu z vabili. Zahvale so opremljene s poročnimi fotografijami. Material: bel karton z inbosingom, srebrni karton, srebrna pentlja, kristalček, ročno izdelana orhideja iz fimo mase. Velikost: 17cm x 13,5 cm Barva: bela, srebrna. Posebnosti: Pri teh zahvalah je priložena bela kuverta. V zahvalo lahko vstavite 1 poročno fotografijo. Po naročilu vam lahko izdelamo zahvalo z 2 ali 3 poročnimi fotografijami – z doplačilom. Priporočamo, da se pred nakupom dogovorite z vašim fotografom o velikosti fotografije. Cena zahvale je brez fotografije. Napis imen na zahvali (ročni ali tiskani) je z doplačilom. Pri naročilu imena pripišite v opombe. Cena zahval je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikate  ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Zahvala steklena

Cena: 3.90
Zahvala – steklena - orhideja Poročne zahvale oz. zahvalna pisma niso le lepa gesta, ampak tudi lep spomin, ki ga lahko podarite vašim svatom. So izjemno lep zaključek vaše poroke, oblikovana pa so lahko v stilu z vabili. Zahvale so opremljene s poročnimi fotografijami. Material: lila papir z izpisom zahvale, orhideja, steklena epruveta, plutast zamašek Velikost: 15cm x 3,5cm Barva: bela, lila, rumena, rjava. Posebnosti: Sliko vstavite v prosojno epruveto. Slika ni priložena. V zahvalo lahko vstavite 1 poročno fotografijo. Priporočamo, da se pred nakupom dogovorite z vašim fotografom o velikosti fotografije. Cena zahvale je brez fotografije. Napis imen oziroma izpis zahvale na zahvali (ročni ali tiskani) je z doplačilom. Pri naročilu imena pripišite v opombe. Cena zahval je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikate  ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Zahvala pous/bordo-rdeča pentljica

Cena: 3.50
Poročne zahvale oz. zahvalna pisma niso le lepa gesta, ampak tudi lep spomin, ki ga lahko podarite vašim svatom. So izjemno lep zaključek vaše poroke, oblikovana pa so lahko v stilu z vabili. Zahvale so opremljene s poročnimi fotografijami. Material: bordo rdeči karton, bordo rdeča pentljica, kristalček, pous papir, bel trak čipke. Velikost: 17cm x 13,5 cm Barva: bela, srebrna, bordo rdeča. Posebnosti: Pri teh zahvalah je priložena bela kuverta. V zahvalo lahko vstavite 1 poročno fotografijo. Priporočamo, da se pred nakupom dogovorite z vašim fotografom o velikosti fotografije. Cena zahvale je brez fotografije. Napis imen na zahvali (ročni ali tiskani) je z doplačilom. Pri naročilu imena pripišite v opombe. Cena zahval je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikate  ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.