Prikazovanje 1–12 od 39 rezultatov

Pokaži stranski meni
Poročna obleka Judita
Zapri

Poročna obleka Judita

Izposoja: 550.00 440.00€
Obleka je narejena iz satena tila in čipke. Zgornji del obleke je bogato okrašen z čipko in ima 3/4 tilaske rokave, ki so okrašeni z čipko. Ima satenast pas. Zapira se na zadrgo in daje pridih vintage stila.
Poročna obleka Amadeja
Zapri

Poročna obleka Amadeja

Izposoja: 850.00 595.00€
Oblekca je zelo razkošna, blago večplastni mehki til in kombinacija satena, pod oprsju dodatek kristalov
-64%
Poročna obleka Anela
Zapri

Poročna obleka Anela

Cena: 2,450.00 890.00
Oblekca v celoti iz organze in satena, dodatek čipke
Poročna obleka Miele
Zapri

Poročna obleka Miele

Izposoja: 590.00 472.00€
Obleka je zelo razkošna, spodnji del obleke prekrit volančki, pas je narejen iz kristalov, zgornji del pa je naguban in zelo bogat, predel oprsja je srčaste oblike. Obleka je brez naramnic, ima vlečko in se zapira na korzet
Poročna obleka Linda
Zapri

Poročna obleka Linda

Izposoja: 790.00 553.00€
Obleka je narejena iz organze in satena, je svetlo roza barve, pas je narejen iz kristalov iz perlic, zgornji del je rahlo nabran in okrašen z kristalčki in perlicami. Obleka ima vlečko in se zapira na korzet
Poročna obleka Diana1
Zapri

Poročna obleka Diana1

Izposoja: 550.00 490.00€
Obleka je iz tila in poročnega satena. Od prsi dalje ima rahlo nabran til, ki sega vse do konca obleke. Ima ročno narejeno rožico v levem bočnem delu, ki jo krasijo mičkena peresa. Roža je narejena iz organze in tila. Obleka nima naramnic in se zapira na korzet in nima vlečke.
Poročna obleka Biljana
Zapri

Poročna obleka Biljana

Izposoja: 490.00 441.00€
Obleka je iz poročnega satena, zg. del korset z veliko kristalov in čipke, spodnji del princess, ki je zelo razkošen.V tej oblekci boste zasijale, kot pepelka.
Poročna obleka Sabrina
Zapri

Poročna obleka Sabrina

Izposoja: 520.00 468.00€
Oblekca je iz satena, večplastnega tila in zelo kvalitetne čipke, ki je v zg. delu. Obleka ima naramnice, zadnji del zapiranje na gumbke in zadrgo, V ozadju je vlečka in srčast izrez, ki oblekco zelo popestri.
Poročna obleka Judita
Zapri

Obleka za birmo Judita

Izposoja: 550.00 440.00€
Oblekca je vintage videza, pas iz satena, zgornji del krasijo čipkasti 3/4 rokavi, spodnji del širši z dodatkom tila in čipke, zapiranje na zadrgo.
-60%
Poročna obleka Tamara
Zapri

Poročna obleka Tamara

Cena: 1,710.00 690.00
Obleka je zelo bogato okrašena, narejena iz organze in satena. Zgornji del je narejen na korzet in vsebuje veliko čipke in kristalov. Zgornji prsni del je špičaste oblike. Spodnji del obleke je španski videz, nagubana večplastna organza. Obleka ima vlečko in se zapira na korzet vezanje. Obleka nima naramnic in je primerna za drzne ženske, ki želijo biti drznbe in unikatne.
Poročna obleka Princess
Zapri

Poročna obleka Princess

Izposoja: 430.00 350.00€
Obleka je narejena iz satena in čipke. Ima španski pridih in razporek, da je primerna za ženski, ki želijo pokazati malo nog. Spodnji del je bogato nabran. Zgornji del je naguban in okrašen z čipko. Obleka je brez naramnic in se zapira na korzet.
Poročna obleka Wita
Zapri

Poročna obleka Wita

Izposoja: 420.00 350.00€
Obleka je zelo razkošna, narejena iz satena in organze. Zgornji del je v obliki korzeta z dodatki kristalov in perlic, spodnji del je razkošen iz organze ki je nagubana v vrtnice. Namesto naramnic ima okrašen ovratnik ki se zapira na vratu, zapiranje na korzet